KÄVIJÖILLE

Messut järjestetään Haapajärvellä 18.-19.5.2019

Messualueen esittely

Haapajärven piha, puutarha ja vapaan-ajan messut järjestetään toukokuussa 2019 ydinkeskustan tuntumassa monitoimitalon viihtyisässä ympäristössä. Osastot sijoittuvat monitoimitalon sisälle sekä ulkona viheralueiden reunustamalle asfaltoidulle sisäpiha-alueelle.

Monitoimitalon pääsisäänkäynnin jälkeen löytyy infopiste, jossa näytteilleasettajat voivat saapuessaan ilmoittautua. Infopisteestä myös messuvieraat voivat kysyä neuvoa tarvittaessa. Monitoimitalon yläkerrasta löydät myös messukahvila Cafe Breikin, naulakot sekä wc-tilat. Cafe Breikin palvelut tarjoaa Haapajärven ammattiopiskelijat ry.

Näytteilleasettajien osastot sijaitsevat salissa sekä yläaulassa. Esiintymislava löytyy yläkerrasta kahvilan yhteydestä.

Esteetön sisäänkäynti hisseineen löytyy pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta.

Messuravintola toimii Haapajärven yläkoululla, monitoimitalon välittömässä läheisyydessä. Lipunmyyntipisteet ovat Opintiellä ja yläkoulun ja monitoimitalon välisellä pyörätiellä. Pysäköintialueita löytyy messualueen ympäristöstä, seuraa opasteita ja ohjaajia.

Messut avoinna la-su klo 10-16

Lippu 9 €

Lippu ja makkara 10 €

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Kahvio

Messuilla kahviosta vastaamme me - Haapajärven ammattiopiskelijat.

Kahvion tuotot menevät täysin meidän Haapajärven ammattiopiskelijoiden hyväksi. Varoja käytämme muun muassa opintomatkoihin, stipendeihin ja virkistäytymiseen.

Cafe Breikki on meille aito oppimisympäristö, jossa työskentelemme ja annamme näyttöjä osaamisestamme. Cafe Breikki sijaitsee Kirkkokadulla oppilaitoksen yhteydessä ja on avoinna kaikille, ei vain meille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Messujen ajaksi Cafe Breikki avataan monitoimitalolle pop-upina.

Pidämme kaikki messuilla kävijät iloisina, virkeinä ja ravittuina! Kahviossa tarjoamme kahvin ja teen lisäksi virvoitusjuomia sekä makeita ja suolaisia herkkuja jokaiseen makuun.

Messuhallissa kierrämme osastoja Breikki-kärryjen kanssa, jotta näytteilleasettajatkin saavat nauttia herkullisista antimistamme.

Yhteistyökumppanit